+45 7025 2650

image of the company building with the old company sign saying Dovitech Vactek

Om Dovitech

Vi er en dansk handelsvirksomhed baseret på salg af elektromekaniske komponenter, automatik udstyr og kundetilpasset løsninger. Vi er et team af udvalgte medarbejdere, med et højt fagligt niveau, stor engagement og mange års erfaring indenfor branchen.

Rådgivning

Som kunde hos Dovitech A/S opnår du en direkte og fleksibel adgang til vores kompetente og stærkt engagerede medarbejdere, der er i stand til at bidrage konstruktivt til at finde den rigtige løsning skræddersyet efter dit ønske og behov.

Målsætning

Vores målsætning er at skabe en organisation, hvor medarbejderne trives i en sådan grad at de har en naturlig lyst og engagement, til at biddrage til Dovitech’s udviling.

Kvalitet

Vi samarbejder med leverandører, som kan dokumentere højeste mulig kvalitet enten gennem ISO 9000 certificering eller lignende godkendelser.

International erfaring

Vores idealer udgør fundamentet for vores succes hos Dovitech. Internationalt samarbejde er afgørende for det, vi gør. Vi har fostret tværnationale samarbejder og brugt forskellige perspektiver til at fremme innovation. Vores fuldførte projekter er bevis på vores dedikation til kvalitet. Vi har vist vores evne til at generere resultater, der overgår forventningerne, lige fra lokale projekter til multinationale foretagender.

Counter Projects

Om Dovitech

Dovitech værdigrundlag

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

We are ready for challenges, contact our
professionals for more information

Allan Jensen
Key Account Manager