Hvad vi gør

 

At blive bæredygtig sker ikke over natten.

Hvad vi gør

Det er en større indsats, som både kræver indsigt og et ny mindset. I Dovitech er vi godt i gang med at tænke i nye og miljømæssige forhold, men det tager tid.

Bæredygtighed hos Dovitech A/S

Vi starter et sted hvor det giver mening
I 2018 flyttede vi til nyrenoveret bygning i Birkerød, hvor vi har til huse i dag. Vinduerne blev udskiftet til 3 lags vinduer, loftet blev efterisoleret, og vi fik installeret nyt ventilationsanlæg, som måler CO2 niveau i alle rum, hvilket sikrer godt indeklima, og maksimal udnyttelse af energien. Vi har herefter omlagt vores belysning til LED og automatisk tænd-sluk i specifikke rum, udskiftet vores gasfyr til varmepumpe, fået solceller på taget og fået installeret vanddispenser i stedet for at købe vandflasker.

Vi affaldssorterer stort set alt hvad vi kan komme til, og vi bortskaffer selv vores småleverancer, såsom batterier, farligt affald og elektronik. Vi har indgået et samarbejde med Genbrugsplads Blokken for at reducere transport fra vores matrikel, men også fordi det er oplagt, når de er vores naboer.

Vi stræber efter at bruge 100 % genanvendelige materialer til forsendelser. Vores følgeseddelslommer er udskiftet fra plastik til 100 % papir, papirfyld i 100 % genbrugspapir og miljøvenlig tape. Derudover bruger vi håndstrækfilm i 50 % genanvendt plastik ved pakning af paller og større emballage. Vi benytter alle dele af indpakningen så vidt muligt.

Vi har indgået en aftale med vores containerleverandør om afhentning og salg af overflødig pap, da vi som handelsvirksomhed har meget pap i omløb. Det betyder, at vores papcontainer bliver vejet og afregnet. Pappen bliver altså genbrugt og vi bliver modregnet i vores endelige fakturering. 

Som led i en grøn omstilling har Dovitech valgt at installere en ladestander til el-biler, som vores medarbejdere/gæster kan benytte sig af.

Copyright © 2023 Dovitech A/S. All rights reserved.