Tamura

Varenummer
Tamura

Tamura har et bredt program af strømsensorer, transformatorer, spoler. Mangler du en reactor, power transformer, power modul, LED Driver eller måske en Gate Driver, så er du landet det rigtige sted. Strømsensorer med hall sensor, vi har strømsensorer fra mA til 2500 Ampere. Ring til os, vi har et stort lager af strømsensorer, spoler, kerner og hjælper gerne med et design som passer til jeres applikation. 

Beskrivelse

Tamura Corporation er grundlagt i 1924 og har hovedkvarter i Japan. Ca. 5.000 ansatte med produktionsfaciliteter i Japan, Asien, Nord og syd Amerika, samt Europa. Tamura’s grundlæggende ånd er ”At forsyne kunder med verdens bedste produkter”. Tamura har gennem generationer formået at udvikle unikke løsninger og produkter der tilfredsstiller Deres kunder med længe levende, stabile og innovative komponenter med et miljø venligt aftryk til glæde for kommende generationer.

Tamura har nogle af de mest automatiserede og avancerede produktionsfaciliteter i branchen. Med produktionssteder worldwide tilbyder Tamura vores kunder en bred vifte af funktioner, tjenester og lave omkostnings alternativer, der passer til deres behov. Tamura’s produktionsfaciliteter producere over en million komponenter om dagen, og indgår som et medlem af et vertikalt integreret team, der støtter hinanden med produkter fra råvarer til færdige komponenter.

Tamura produktprogram omfatter bla.:

• Strømsensorer.
• Transformere og spoler.
• Reactor og power transformere.
• Gate drivere.
• Power moduler.
• LED drivere.

For at besøge TAMURA’s hjemmeside klik her.

Copyright © 2023 Dovitech A/S. All rights reserved.