Zettler Electronics GmbH

Varenummer
Zettler Electronics GmbH

Zettler Electronics GmbH er en anerkendt producent inden for elektronikbranchen. Zettler er kendt for deres ekspertise og produktion af pålidelige relæløsninger.
Som distributør af Zettler-produkter tilbyder vi et omfattende udvalg af deres sortiment af, miniature relæer, power relæer, signalrelæer m.fl.

Teknisk data
Beskrivelse

Zettler Electronics er en velrenommeret producent af elektronikkomponenter med speciale i mekaniskerelæer og relæbaserede løsninger. Zettler blev grundlagt i 1877 og har siden da etableret sig som en aktør i branchen man ikke undgår. Virksomheden har hovedkontor i Tyskland og er en del af et globalt netværk af produktionsfaciliteter og salgskontorer i Zettler Group.

Zettler Electronics tilbyder et bredt udvalg af relæer til forskellige anvendelser og industrier, herunder industriautomatisering, telekommunikation, medicinsk udstyr, energistyring og mere.

Deres produkter omfatter blandt andet:

  • Miniature relæer
  • Power relæer
  • Signalrelæer
  • Printrelæer

For at besøge Zettler’s hjemmeside klik her.

 

Zettler Electronics udvalg af pålidelige relæløsninger til alverdens anvendelser kan give næsten uanede muligheder. Tag fat i os hos Dovitech for at finde de rigtige løsninger.

Få et overblik via disse produktkataloger:

Generelt katalog: Produktoverblik

Copyright © 2023 Dovitech A/S. All rights reserved.